Webdesign

Tapasbar El Toro

Project challenge

Tapasbar El Toro is het tapas restaurant van Oud-Beijerland. Een avond bij Tapasbar El Toro staat inherent aan een gezellig avond. Onder het genot van Spaande muziek, een glas sangria en heerlijk eten beleeft u bij ons een avond alsof u in Spanje zelf zit. Een nieuwe website waarbij bezoekers gemakkelijk (digitaal) kunnen sfeer proeven van het restaurant. De uitdaging was om de sfeer en de gezelligheid van het restaurant terug te laten komen in het ontwerp van de website. Met als resultaat

Client:

Tapasbar El Toro

Review:
Date:

March 19, 2020

Services:

Webdesign

animated shape

Webdesign met de focus op een online beleving

Het resultaat is een succesvolle website met maandelijks meer dan 4000 bezoekers! De bezoeker kunnen gemakkelijk online het menu bekijken om vervolgens te reserveren. De Spaanse specialiteiten van Tapasbar El Toro.

Heb jij een soort gelijk project en wil je online stappen ondernemen? Wij helpen graag. Samen plotten wij een strategisch traject uit om jouw bedrijf online te laten groeien. Met als doel meer conversie.

#

Daan Mulders

Manager

“Wij zijn erg tevreden met het werk van Simon. Hij denkt goed mee vanuit de klantzijde met als resultaat een mooie website. De website past perfect bij ons restaurant.”

Archives

Categories